Ook bezitters van een andere Suzuki klassieker (Fronte – Cappuccino - Coupé) zijn welkom op het LJ80-concours dat plaatsvindt in Triemen (Friesland) op zondag 27 mei a.s. Zie hier het programma van dat concours.

Een mooie aanleiding dus om op zondag 27 mei a.s. voor bezitters van een Suzuki klassieker een gezamenlijke rit naar Triemen te organiseren. Vertrekpunt is hotel-restaurant Van der Valk in Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, vlakbij de A28. Daar komen we bij elkaar voor een kop koffie of andere consumptie, waarna we gezamenlijk vertrekken via Alde Feanen en Bartlehiem naar Triemen.

Tijdschema van de rit:

  • ca. 09:45 uur: verzamelen bij Van der Valk in Zwolle / ontmoeten met koffie
  • ca. 10:30 uur: vertrek naar Alde Feanen / zo’n 100 km, dus ca. 1 uur rijden
  • ca. 11:30 uur: even rondkijken in Alde Feanen / daarna vertrekken naar Bartlehiem
  • ca. 12:30 uur: Bartlehiem / lunch en even rondkijken
  • ca. 14:00 uur: vertrek naar Triemen
  • ca. 14:30 uur: Triemen / LJ80-concours + aanhaken bij rondrit en overig programma

De vermelde tijdstippen zijn bij benadering; daarmee kan nog iets worden geschoven, bijvoorbeeld als we in Alde Feanen meer tijd willen doorbrengen.

Kosten:

Voor de rit naar Triemen zijn de kosten (o.a. consumpties, lunch, entreekosten) voor eigen rekenining;

Voor het LJ80-programma geldt een gereduceerde deelnameprijs van € 12,50 per auto.          

Deze deelnameprijs dient vooraf bij aanmelding te worden overgemaakt.

Rekeningnr. NL 75 RBRB 0919 1669 97  t.n.v. Pieter Visser, Eljee Holland o.v.v. LJ80 concours.

Bij dit bedrag zijn dan inbegrepen:

  • rallyschild
  • deelname aan rondrit in de omgeving
  • BBQ voor max. 2 personen (vrij eten en drinken) + kampvuur

Aanmelding:

Aanmelding voor de rit naar Triemen en deelname aan het LJ80-evenement geschiedt (graag ruim tevoren) via een mailtje aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en tevens CC aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In het mailtje svp vermelden met welk type Suzuki klassieker(s) wordt deelgenomen en met hoeveel personen. Gelijktijdig dient de deelnameprijs van € 12,50 per auto te worden overgemaakt.

De rit terug naar huis:

In principe gaat eenieder na afloop van het LJ80-programma op eigen gelegenheid en in eigen tempo terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kunnen we afspreken een gedeelte van de terugreis ook weer gezamenlijk te ondernemen. Blijven overnachten is ook mogelijk. Er kan worden gekampeerd op het grasveld bij de meeting. En er zijn enkele B&B-mogelijkheden op korte afstand. Wel graag even zelf regelen.

Graag tot 27 mei a.s.!

Ernie Ledoux / Jan-Bert Strating