Op 12 augustus willen we vieren dat het precies 50 jaar geleden is dat Stirling Moss en Mitsuo Itoh met 2 Suzuki Fornte’s van Milaan naar Napels gereden zijn. Wi

j zullen daarom bij Nimag in Vianen een bijeenkomst houden waar alle types klassieke Suzuki welkom zijn maar waar de Fronte in de schijnwerpers zal staan. We proberen op deze dag minimaal 5 Fronte’s bij elkaar te krijgen, een unicum voor een auto waarvan er nog maar ongeveer 15 in Nederland zijn. Het exacte programma moet nog opgesteld worden maar zal waarschijnlijk bestaan uit ontvangst bij NIMAG met koffie en thee, bekijken van de showroom en werkplaats, presentatie over NIMAG en film van de rit uit 1968. Na de lunch zal een rondrit door de omgeving gereden worden.


 

 

 

 

We willen graag weten hoeveel mensen deelnemen aan de rit omdat medewerkers van NIMAG hiervoor speciaal op zondag naar de zaak moeten komen. Meld je dus zo spoedig mogelijk aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelding is uiterlijk mogelijk tot en met zondag 15 juli.

BACO was van 1969 - 1971 Suzuki dealer en heeft waarschijnlijk de meeste Fronte's in Nederland verkocht. Het bedrijf bestaat nog steeds en in het zelfde pand maar nu als dump en outdoor winkel.