Net als vorig jaar wordt ook dit jaar een Störy revival treffen georganiseerd in Einbeck op het terrein van het PS Speicher museum. Het betreft een treffen van Dwergauo's over de hele wereld. In de collectie van het museum vind je onder andere een Suzuki Fronte en een Suzuki Cappuccino. Ik wil proberen om met een groep Nederlanders op donderdag 16 maart via een mooie binnendoor route naar Einbeck te rijden. Ik zal de organisatie vragen of we onze tenten weer mogen opzetten onder de bomen naast het vakwerkhuis. Wie liever in een B&B zit, er zijn mogelijkheden in Einbeck hier voor.

Het programma zier er als volgt uit:

Donderdag 13 juni:

- 12:00 - 18:00u Inschrijving open

Vrijdag 14 juni:

- 10:00 -18:00 Inschrijving open

- 10:00 - 22:00 Foodtruck geopend

- 10:00-18:00 Individuele bezichtiging van het museum (zeer de moeite waard!)

- 14:00 - 17:00 Gezamenlijk bezoek aan het Dwergauto depot (hier staan ook de klassieke Suzuki's)

Zaterdag 15 juni:

- 9:00 - Inschrijving open

- 10:30 - Start rondrit naar Landhotel am Rothenberg in Volpriehausen waar we een lunch krijgen

- 14:00 - Terug rit naar Einbeck

- 10:00 - 18:00 Zijn zowel het vrachtauto, bus en dwergauto depot geopend voor bezichtiging

Zondag 16 juni:

 Gezamenlijke rit terug naar Nederland

 

Heb je dus zin om mee te gaan naar dit leuke evenement geef je dan bij mij op zodat we gezellig samen via een mooie route heen kunnen rijden. Houd er rekening mee dat de tocht ongeveer 300 kilometer zal zijn vanaf Zwolle. Uiteraard mag je ook op eigen gelegenheid er heen rijden maar laat het ook in dat geval even weten zodat we weten wie er komen en eventueel een tent plaats kunnen vast houden.

 

Je kunt je voor de gezamenlijke heen/terugreis opgeven bij ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor het evenement zelf moet je je inschrijven bij het museum. Dat kan via de link:  (https://ps-speicher.de/kleinwagentreffen.php) Diana Solodun een van de vrijwilligsters van het museum regelt dit jaar de inschrijvingen.

Johan en Laura Schoenmaker