Als aftrap van het rijseizoen stellen Leo en Arjan hun werkplaats op zaterdag 14 maart weer open voor een technische dag. Stuur svp even een mail naar Leo op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden en vermeld ook wat je wilt doen of gedaan wilt hebben zodat we kunnen zorgen dat het gereedschap en de onderdelen klaar staan.

De dag begint om 10:00 uur met koffie/thee. Daarna gaan we aan de slag in de werkplaats. Tussen de middag zal er weer soep met broodjes zijn waarna we weer aan de slag gaan. Dit maal is er geen surprise party gepland dus we kunnen doorgaan totdat alle klussen klaar zijn.

 

Ook in oktober willen we weer een sleuteldag organiseren. Wie zou hiervoor zijn/haar werkplaats beschikbaar willen stellen? Het enige dat we nodig hebben is een werkplaats en een koffiezetapparaat. Je kunt heirvoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct met Leo via bovenstaand mail adres.

 

Sleuteldag 12 oktober 2019