De jaarvergadering van de Suzuki SC-100-GX club gaat niet door in April maar wordt verplaatst naar het 3e weekend van September. Houdt de mailbox in de gaten!

 

De SC100GX Fanclub is dit jaar 30 geworden. Reden voor een feestje. Ingrid gaat proberen de ledenvergadering te combineren met de viering van de 30e verjaardag van de club. 

   

 

 

Teks van de Nieuwsbrief

 

                                                                                                                                                   Diemen, 23 januari 2020

Lieve leden, “we”, koninklijk meervoud, hebben het toch weer voor elkaar gebokst!

Ik moet toegeven dat ik hem even begon te knijpen, we zijn inmiddels zo’n klein clubje geworden, en om dan nog een betaalbaar ,gezellig uitje cq ledenvergadering te regelen leek even een speld in een hooiberg te worden..

Je moet dan denken aan offertes die ik kreeg in de trant van “4 urig vergadering arrangement, incl. onbeperkt, koffie, thee en water , gebruik van beamer/overhead en stiften 79,50 p.p.. (!??) Nee dat was NIET op Soestdijk!! En ook nog geen lunch…

Maarrrr……Noteren maar:

Op speciaal verzoek van jullie leden, niet het eerste, niet het tweede….Maar het DERDE weekend van april te weten 18 april 2020

Houden wij ons jaarlijkse “feestje” de ledenvergadering dit jaar in Logement de Valkhoeve in Mill ( of all places..)

www.devalkhoevemill.nl

Valkweg 11

5451PX Mill

Aankomst vanaf 10.00 uur. Je wordt ontvangen met een mok ( = twee kopjes!) koffie of thee met naar keuze appeltaart of een plakje cake. Als je mij heel lief aankijkt kan daar ook nog een toefje slagroom op..

Vervolgens gaan we naar het afgehuurde bezoekersruimte waar we vergaderen en gezellig babbelen tot 12.00 uur. Aangesloten wordt de lunch geserveerd. Met dank aan Richard voor de tip hebben we weer een pracht stek weten te bemachtigen.

Omdat er altijd de gelegenheid wordt geboden om ervoor of erna te overnachten kan dat dit jaar ook.

Het is geen groot hotel, dus let op, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Kijk op de site voor verdere details maar ik heb alles voor ons in de reservering genomen. ( Uiteraard tegen eigen betaling)

Er zijn 2 2- persoonskamers a 95,- euro. 1 appartement voor 4 personen a 175,- euro. 1 maal 4 persoonskamer, maar kan ook als 2 persoonskamer a 150,- niks verplicht je om hier te overnachten je kunt uiteraard ook zelf iets zoeken, of weer naar huis rijden…

Zelf kan ik helaas niet blijven, hoe graag ik het zou willen, maar mijn oude, blinde, dove, incontinente en demente hondje van 16 jaar is niet meer zo mobiel dat ik haar nog mee kan sjouwen.. Helaas moet mijn eega John op haar passen.. Het is even niet anders..

Wat we NA de vergadering gaan doen, is nog een beetje de vraag.. Ik vermoed dat Richard wel een leuke route weet in zijn thuishaven.. Maar anders is er echt genoeg te doen in de omgeving. Er is zelfs een dierentuin zag ik..

Nog even voor alle duidelijkheid: Het aangeboden bovenstaande uitje/vergadering/lunch is ALLEEN voor ( gezins) LEDEN van de Suzuki Coupe GX Fanclub. Eventuele meegebrachte kinderen en/of introducees

Kunnen niet de vergadering bij wonen maar kunnen bij opgave vooraf wel gezellig mee lunchen en een kopje koffie meegenieten tegen de kostprijs van 20 euro. Liefst vooraf te voldoen.

Rest mij jullie in grote getale weer te ontmoeten, het blijft voor mij altijd toch weer heel bijzonder, dit jaar 30 jaar geleden (!) dat ik dit rare clubje samen met Janny Coens en Carolien Harrems ben gestart, heb opgericht. En in juni 1990 naar de Kamer van Koophandel ben gewandeld..

Mailen jullie mij alsjeblieft even of je WEL of NIET komt?? ( en met hoeveel)?

En voor wat betreft gebruik maken voor de overnachting op da Valkhoeve zelf, mij snel laten weten, ik sluit dit weer kort met mijn contactpersoon aldaar.

Rest mij jullie te danken voor het niet aflatende vertrouwen, en hoop jullie te kunnen verwelkomen in Mill!

Groetjes, ook namens Richard en Petra,

Ingrid Stroosnijder.