In 2014 is de stichting tot behoud van LJ in het leven geroepen, en de stichting wil graag een tweede meeting organiseren op 27 mei 2018 waar alle liefhebbers welkom zijn, een weiland van 5000 m2 staat ter beschikking voor kamperen en een zandbak met verse bult is aanwezig voor de speeltjes en zandliefhebbers.

De agenda van deze meeting is als volgt: aankomst zondag 27 mei 2018 vanaf 9.30  met koffietafel en daarna inschrijving .

Programma is als volgt:

  • 10.00 tot 11.30 gezellig samenzijn met koffietafel en spelen in het zand.
  • 11.30 tot 13.00 jurering concours in twee klassen
  • 15.00 tot 16.00 een rondrit in de omgeving
  • 16.00 tot 17.00 samenzijn en prijsuitreiking concours en jurering uitslag aansluitend BBQ en kampvuur met afsluitende avond

Mogelijkheid voor overnachting mogelijk in diverse Bed en Breakfast gelegenheden welke op zeer korte afstand beschikbaar zijn , wel zelf even regelen, je kan ook overnachten op het grasveld bij de meeting en dan zondagmorgen genieten een koffie tafel met ontbijt.

Concours , met twee catagorieen, origineel en gewijzigd met een deskundige jury , bestaande uit 3 personen waaronder Pieter Visser , als meest origineel freak

Op een eigen bijdrage van 15,00 per persoon,  hiervoor ontvang je een rally schild en doe je mee aan de BBQ en is eten en drinken verder vrij ,ook worden de kosten van deze meeting worden gesponsord door de stichting incl. het verzorgen van de prijzen welke een totale waardebon vertegenwoordigen van eur 25,00 derde prijs en tweede prijs uur 50 en eerste prijs 75,00 te besteden in de webshop van Eljee Holland, dus maar liefst totaal dus 6 prijzen te vergeven.

De eerste Meeting was in 2016 en is geheel gesponsord door de stichting eljeeholland, de totale kosten van ralleyschilden en BBQ en eten en drinken en huur van de toiletten en graafmachine in de bak bedroegen over de euro 1000,00 , een deelnemer heeft daarna een bijdrage overgemaakt, deze is daarna terugbetaald om alles gelijk te houden , maar nu dus bij inschrijving pp 15,00 betalen.

AANMELDINGEN via :

Reeds aangemeld:

Jesse met komt met o.a een LJ50

Jeremy , komt met een volledig gerestaureerde LJ80 uit Belgie naar het concours

Bertus Volbeda, komt met een originele LJ80 naar het concours

Kees Krijnen uit Canada, komt zonder auto

Eljee Holland, showt het volledige gamma, dus  gerestaureerde LJ81 Pick -up , een volledig originele Lj80 VAN met 37.750 km en een ‘ better than factory new  ” baby bleu LJ 80 cabrio.

MELD U AAN : via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld je even aan door een mailtje te sturen met voorinschrijving met hoeveel personen je komt en je gegevens even achter te laten.

Aanbevelingen naar een ieder die je kent in binnen en buitenland is zeer welkom.