Zaterdag ochtend op tijd opstaan om naar Haarlem te vertrekken. Ik moet bekennen dat ik in mijn leven nog maar weinig keren in Haarlem geweest ben. Ondanks de mist kom ik toch op tijd voor de koffie bij het La Place restaurant aan. Goed geregeld, gratis parkeren en koffie met gebak toe. 

 

 

Na gezellig gekletst te hebben vetrekken we voor het eerste deel van de rondrit van ongeveer 50km. We komen via slinkse weggetjes onder en over de vele snelwegen heen op mooie wegen, dijkjes en door mooie oude dorpen en steden. De lunch ongeveer halverwege de rit bestaat uit een uitstekende hamburger in een erg leuk restaurant Bief&Burgers waar we weer gezellig kunnen bij kletsen. Hier worden ook een aantal foto's genomen van de deelnemende auto's en hun eigenaren.

Tijdens het tweede deel van de rit rijden we onder de op Schiphol landende vliegtuigen door. Door het open dak van mijn Cappuccino zie ik de vliegtuigen overscheren met de wielen al uitgeklapt. Na weer een moooie tocht komen we terug bij La Place in Haarlem waar we, na Esther, Allard en Jan hartelijk bedankt te hebben voor de mooie rit, afscheid nemen en richting huist vertrekken. Afgesproken wordt om volgend jaar in April weer een rit te organiseren. Dan ben ik zeker weer van de partij, hopelijk dan wel met een rijdende Fronte.