Beste Suzuki liefhebber,

Na het overweldigend succes van het kampeerweekend afgelopen jaar hebben we in samenwerking met Eljee Holland een nieuw zomerweekend georganiseerd. Dit jaar zal het plaatsvinden in Friesland vlakbij Leeuwarden.

De locatie waar we zullen verblijven is camping De Kleine Wielen. Op deze camping is een veld met genoeg ruimte voor iedereen zijn eigen kampeerspullen en auto. Tevens zijn er ook mogelijkheden om te overnachten in een trekkershut of chalet (let op beperkt aanbod). Graag horen wij wat u wilt. dan kunnen wij dit tijdig afstemmen met de camping en verschilt het tarief.

Dit jaar is het een lang weekend. We beginnen vanaf donderdag, maar iedereen is vrij om later aan te sluiten. In totaal zijn er 2 ritten gepland. De vrijdag begint het programma met een lange rit door het mooie Friese land. Op de zaterdag is er een voertuigkeuring. Hierbij vallen er prijzen te winnen! De zondag sluiten we af met een korte rit en lunch met prijsuitreiking op de camping.

 

Het hele weekend van donderdag tot en met zondag kost slechts 73 euro per persoon. Dat is inclusief overnachting op de camping, BBQ, ontbijt en toegang tot een museum dat we gaan bezoeken. Een dagje meedoen kost 27,50

Zet dit nu in je agenda!

Inschrijven kan op de site van ELJEEHOLLAND. Je kun deze link gebruiken:

https://www.eljeeholland.com/index.php/news-2/meeting-2024/